Elders talenten verder ontwikkelen

Hai allemaal,

In juni behaalde ik de afstudeereisen van master Talentontwikkeling en Diversiteit, op 11 oktober krijg ik mijn diploma en ben ik MEd (Master of Education).

Deze blog was voor mij een belangrijk onderdeel van mijn studie: vertellen waar het over gaat, uitleggen wat ik heb geleerd en verhalen vertellen over leerzame internationale studietrips.

De studie is nu klaar en ik heb besloten deze blog daarmee ook. Ik ga elders werken aan hoe en waarmee talenten te ontwikkelen. Zeker die van mij zelf maar juist ook die van anderen. Want lesgeven, stevig doceren en leerzame workshops faciliteren blijf ik beslist doen.

Daaraan toegevoegd wordt nu het alsmaar zoeken naar de data die te vinden is in al die leertrajecten. Die data zweeft vaak vlak boven de hoofden van de deelnemers, je hoeft die alleen maar slim op te pikken om dan een analyse te kunnen doen. En natuurlijk daarna – op basis van de analyse – het leertraject verbeteren…

Prachtig zo’n masteropleiding, ik kan die iedereen aanraden.

Iedereen bedankt voor het lezen van deze blog en tot een volgend initiatief.

Eén antwoord op “Elders talenten verder ontwikkelen”

  1. Hey Mark,

    Je blog heb ik met plezier gelezen en ik ben benieuwd naar je volgende initiatief die je vast weer gaat delen met de mensen om je heen!

    Tot vrijdag 11 oktober, dan kunnen we ons dik verdiend diploma in ontvangst nemen 🙂
    groeten, Anky Cusiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *